Hogyan fogyhatok a paleolit diéta segítségével?

A paleolit diéta természetes módon segít a fogyásban, mivel támogat abban, hogy helyesen válasszuk ki az elfogyasztandó élelmiszereket, így lehetővé teszi, hogy jelentős mennyiségű súlyt veszítsünk el, illetve, hogy sokkal egészségesebbnek és energikusabbnak érezzük magunkat. Továbbá: a paleolit étrendben semmilyen alapanyag nem okoz függőséget, ami szintén segít abban, hogy az étkezések után ne maradjunk éhesek, illetve, hogy ne együk túl magunkat egy-egy étkezés során.


Azt már több kutatás is bebizonyította, hogy számos függőséget okozó élelmiszer található a modern étrendben, amelyek rossz hatással vannak az egészségünkre és a testsúlyunkra is. Ezért nem is meglepő, hogy a fejlett országok népességének ⅔-a elhízott vagy túlsúlyos. Azonban nem késő sohasem változtatni, még akkor sem, ha történetesen éppen ebbe a kategóriába tartozunk.

 
Ha elkezdjük a paleolit étrendet követni, akkor elég hamar jelentős javulást érhetünk el a testsúlyunk és az egészségünk tekintetében, természetesnek, egészségesnek fogjuk magunkat érezni úgy, hogy közben nem kell aggódnunk amiatt, hogy éhesek maradnánk.

  
A paleolit diéta alapanyagai nem járulnak hozzá a testsúlygyarapodáshoz, sőt abban is segítenek, hogy a felhalmozódott méreganyagok távozhassanak a szervezetből, ami egyértelműen a zsírpárnák mennyiségének csökkenését vonja magával. A klinikai vizsgálatok ténylegesen kimutatták, hogy a paleolit diéta a legmegfelelőbb étrend, ha fogyást szeretnénk elérni, ráadásul ez a diéta még hatékonyan képes csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségeket, a gyulladásokat, segít a bőr tisztításában és méregtelenítésében és arra ösztönzi a testet, hogy az sokkal egészségesebb legyen.

 
Ráadásul a paleolit diétába hatékonyan beilleszthetőek azok a kiegészítők is, amelyekkel még hatékonyabbá tehető a fogyás - az ördögnyelv, a zöld kávé, az eritritol vagy a stevia is mind paleolit barát élelmiszernek számítanak.

Paleolit termékek ITT!

Kókuszzsír 1000ml(Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

Kókuszzsír 1000ml (Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

A kókuszzsírt, vagy más néven a kókuszolajat a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik.

Ár: 1820 Ft
Megnézem

Paleolit Xilit 1kg

Paleolit Xilit 1kg

Édesítő hatása megegyezik a cukoréval, ám alacsony glikémiás indexének köszönhetően csak minimális inzulinválaszt vált ki a szervezetben. Hő hatására sem veszti el édes ízét, ezért használható sütéshez és főzéshez is.

Ár: 2695 Ft
Megnézem

Paleolit Aszkorbinsav400g

Paleolit Aszkorbinsav 400g

Az aszkorbinsav fokozza szervezetünkben az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát, melyek szembeszállnak a testünket megtámadó kórokozókkal, és fokozza a fehérvérsejtek működését. Jelentősen csökkenti a meghűléses betegségek, a nátha tüneteit.

Ár: 1995 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!